INREGISTRARE | ANGAJATORI | CANDIDATI | UTILE

Medierea muncii pe piata interna reprezinta un serviciu specializat pentru stimularea ocuparii fortei de munca prin punerea in legatura a angajatorilor cu persoanele aflate in cautarea unui loc de munca in vederea stabilirii unui raport de munca. Ca urmare a implicarii in proiecte dedicate dezvoltarii resurselor umane, finantate din fonduri structurale europene prin intermediul Programului Operational Dezvoltarea Resurselor Umane, asociatia ADA detine informatii relevante cu privire la piata muncii si a tendintelor specifice in anumite domenii profesionale. ADA a coordonat, in calitate de beneficiar, proiectul "Dezvoltare durabila a resurselor umane pentru turismul rural din Romania" (ID 54620), in cadrul caruia s-au derulat studii si cercetari de piata cu privire la grupul tinta (evolutia, potentialul si caracteristivile acestuia), precum si studii privind tendinta de dezvoltare a turismului rural, inclusiv din perspectiva oportunitatilor de ocupare pe termen scurt si mediu. De asemenea, s-a dezvoltat o retea multiregionala de centre de coordonare a serviciilor de dezvoltare a resurselor umane din mediul rural, s-au dezvoltat baze de date cu membrii grupului tinta si companii interesat in recrutarea de personal calificat in domeniul specificat.

Site-ul isi propune realizarea automata a corespondentei intre cererile si ofertele de locuri de munca prin conectarea angajatorilor cu persoanele aflate in cautarea unui loc de munca, in vederea stabilirii unor raporturi de munca sau serviciu. Acesta ofera persoanelor care nu au un loc de munca, posibilitatea sa caute in anunturile publicate de catre angajatori si sa aplice pentru locurile de munca disponibile.

Obiective urmarite:
- Realizarea medierii prin selectarea candidatilor potentiali conform cerintelor locurilor de munca existente, in functie de calificarile detinute, experienta profesionala, aptitudinile si optiunile proprii
- Cresterea gradului de ocupare grupului tinta prin integrarea sa pe piata muncii in urma parcurgerii masurilor de stimulare a ocuparii fortei de munca oferite.
- Resurse umane de calitate si competitive pe piata muncii.